Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Zafer Partisi Belediye Başkan Aday Adayını Tanıttı

4 ay önce
104 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

Zafer Partisi Silivri İlçe Başkanlığı basın toplası düzenleyerek Silivri Belediye Başkan Aday Adayı olan ismi kamuoyuyla paylaştı.

Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Murat Demirkol, basın mensupları ve partililere hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

Sayın İl başkanım İlçe Başkanım ve Zafer Partisi il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Değerli Silivrili hemşehrilerim; komşularım, çok kıymetli basın mensupları ve saygıdeğer misafirler, Zafer Partili Atatürkçü dostlarım; Hepiniz bu Pazar günü kıymetli vaktinizden feragat edip buraya geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Konuşmama başlamadan önce 2 günde büyük üzüntü ile öğrendiğimiz Şehit haberlerimiz nedeniyle Terörü, her türlü hain terör örgütünü ve işbirlikçilerini lanetliyor Şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli Yüce Türk milletine sabırlar diliyorum.

Bugün burada siyasi olarak iki kutup arasına sıkıştırılmak istenen Türk Halkının fabrika ayarlarına geri dönebilmesi 1924 Ruhu ile yeniden Cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli manevi değerlerine sahip çıkmak isteyenlerin yaktığı meşaleyi yerel seçimlerde de Silivri Belediye Binası’na asmak için başlatacağımız yürüyüşümüzü sizlerle paylaşmak için toplanmış bulunmaktayız.

Silivri çok derin tarihi olan sanatsal kültürel zenginliği çok fazla, tarım alanları ve denizi ile İstanbul’un göz bebeği olan bir ilçemizdir. Nankörlük yapmak Türk Milletinin doğasında olmadığı için bizden önce Silivri’de görev yapan hizmet etmeye çalışan herkese teşekkür ederiz. Ama baş eğmek kabullenmekte Milletimizin fıtratında yoktur. Haliyle hak ettiği hizmeti alamayan, elindeki imkanları çarçur edilen ve çağın gerisinde geri kalan yönetim anlayışını da kabul etmemiz beklenemez. Bu bağlamda asıl belediyecilik görevini yapamayan belediyeler yerine Zafer Partisi’nin Atatürk çizgisinde siyaset anlayışı ile tüm yolları yapılmış, alt yapı sorunları çözülmüş, sosyal alanları artmış, kültürel faaliyetleri ulaşılabilir, deniz yolu taşımacılığı devreye alınmış, ulaşım sorunları çözülmüş, tarım ile uğraşan çiftçisi ile teknolojiyi ve katma değerli hizmetleri birleştirmiş, gençlerin sosyal ihtiyaçları karşılanmış, kaçak göçmenleri ve sessiz istilacıları içinde barındırmayan bir anlayış ile belediye yönetimine talibiz.

admin
Kanalda toplam 248 adet video bulunuyor.
SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.